Servicii de Psihologie Clinică şi Psihoterapie.

Consiliere în tulburări emoţionale şi comportamentale.
Orice fel de emoţie negative şi înrădăcinată în sistemul psihic este greu de gestionat, iar în cazul în care persista o perioadă lungă de timp se va transforma într-o problemă de ordin comportamental.
Consiliere şi terapie în trauma pierderii.
O pierdere este întotdeauna greu de depăşit şi poate chiar mai dureroasă atunci când nu este cineva lângă tine să te susţină. Doliul poate fi înţeles şi integrat într-un mod sănătos, nu îl lăsa să îţi umbrească experienţele vieţii.
Consiliere si terapie suportivă.
Dacă întâmpini dificultăţi în adaptarea la o nouă etapă a vieţii, o schimbare majoră prin care treci, indiferent de vârstă, află că există întotdeauna o soluţie pentru orice problemă.
Dezvoltarea personalităţii prin tehnici de programare neurolingvistică.
Vei experimenta o îmbunătăţire a vieţii în urma aplicării metodelor NLP
Psihoterapie copii si adolescenţi.
Identificam blocajele apărute, problemele care vă apasă şi prin tehnici personalizate copilul învaţă să facă faţă problemelor emoţionale, învaţă să relaţioneze cu cei din jur în mod plăcut, îşi dezvoltă capacitatea de a se înţelege pe sine şi pe cei din jur.
Psihoterapie de cuplu și familie.
Orice sistem întâlnește, pe drumul creșterii, blocaje sau greutăți. O situație devine mai ușor de depășit când te simți în siguranță să discuți, să schimbi macazul și să alegi cea mai buna variantă a ta care va susține familia, în cele din urmă.
Programari